Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Carpacciosalat af friske champignon med havtorn og fynbo

Det skal du bruge (til 4 personer):
  • 500 g. champignon, vasket og skåret i tynde skiver
  • 2 tsk. groft lakridspulver
  • 1 dl. frossen havtorn
  • ½ dl. koldpresset rapsolie
  • 100 g. høvlet fast ost
  • 1 bakke ærteskud
  • Salt og peber

Sådan gør du:
Kom champignon på et fad,
Drys salt, peber, lakrids og havtorn over.
Tilsæt lidt olie og til sidst det revne ost.
Pynt med de friske ærteskud.
En ret der kan spises som en lille forret eller er lækker som tilbehør

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk