Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Champignon med solskinsmayo,  smørstegt rugbrød og spegeskinke

Det skal du bruge (til 4 personer):
  • 250 g. champignon, vasket og skåret i kvarte, så kan de dyppes i mayo
  • 8 skiver god danske spegeskinke i tynde skiver
  • 4 skiver rugbrød
  • En portion solskins mayo (se toppings og saucer)
Sådan gør du:

Skær rugbrødet i meget tynde skiver, del hver skive i 3 og pensl dem med smeltet smør.
Bag dem i ovnen ved 160 grader i ca. 12 minutter, eller til de er sprøde.
Kom skinken på rugbrød og dyp champignon i mayoen.

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk