Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Farsbrød med salsa af champignon og korn

Det skal du bruge (til 4 personer):
  • 250 g. friskhakket dansk kalvekød
  • 250 g. friskhakket dansk svinekød
  • 5 små æg
  • 120 g. fuldkornsrasp
  • 100 g. grovvalsede havregryn
  • Ca. 1/2 ltr. kærnemælk
  • 1 æble, skyllet og skåret i tern
  • Salt og peber
  • 1 portion salsa af champignon og korn (se toppings og saucer)
Sådan gør du:

Kom kødet i en skål og ælt æggene i. Tilsæt halvdelen af raspen, sammen med havregryn og kærnemælk .
Ælt det godt sammen, tilsæt nu æblet. Formes til to små farsbrød, som sættes på en plade med bagepapir, drys det sidste rasp udover.
Bages i ovnen ved 180 grader i 35 minutter ved varmluft – men vær opmærksom på din ovn, alle ovne har jo deres eget liv, bum!

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk