Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Saltrøget laks med salturt og kompot af champignon

Det skal du bruge (til 4 personer):
  • 4 skiver røget laks
  • 8 kviste salturt
  • 250 g. champignon, vasket og skåret i tern
  • 12 gulerødder, skrællet og skåret i tern på 1x1 cm.
  • ½ broccoli, i små buketter
  • ½ blomkål, i små buketter
  • 1 dl. grovhakkede syrlige agurker, husk at gemme væden til at smage til med
  • 1 grøn peber, skåret i tern på 1x1 cm.
  • 2 æbler, skåret i tern på 1x1 cm.
Sådan gør du:

Læg laksen på et fad og kom 2 kviste salturt på hver skive .
Bland champignon, gulerødder, broccoli, blomkål, syltede agurker, grøn peber
og æbler sammen i en skål.
Bland det hele sammen og smag til med saften fra de syltede agurker.
Kompotten skal være lidt tyk, så hæld ikke for meget væske i.
Skal den bitzes lidt op, tilsættes friske krydderurter som basilikum, dild eller persille.

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk