Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Gedebov med æblemost glaserede champignon

Det skal du bruge (til 4 personer):
  • 500 g. gedebov, i strimler
  • 250 g. champignon, skylles og bund skæres af
  • ½ ltr. æblemost
  • 1 lille håndfuld af hver: Frisk grønkål, rucola og ærteskud
  • 1 tsk. lakridspulver
  • ½ ltr. vand
Sådan gør du:

Tag en wok og varm den godt op.
Gedekødet ristes af i en wok med lidt olie.
Champignon tilsættes og ristes med.
Herefter tilsættes æblemost og lakridspulver, som bringes i kog og simrer med i ca. 15 minutter herefter tilsættes vandet.
Lad det stå og simre til væsken er væk.
Vendes i et fad med salaterne og er klar til servering.

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk