Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Kents champignonkompot

Det skal du bruge (til 4 personer):
  • 350 g. champignon, vasket og delt i kvarte
  • 6 blommetomater, i kvarte
  • Salt og peber
  • 2 spsk. lakridspulver
  • 2½ dl. æblemost
Sådan gør du:

Champignon og blommetomater ristes af med salt, peber og lakridspulver uden det tager farve.
Tilsæt æblemost og reducer til passende konsistens.
Køles af, sættes på glas.
Perfekt som tilbehør til deller, pasta eller en salat, måske i en kødsovs.
Wup Bum, Big Love

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk