Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Gastrik af champignon

Det skal du bruge (til 4 personer):
  • 100 g. rørsukker
  • 1½ dl. æbleeddike
  • 2x1 dl. vand
  • 800 g. champignon, halveres
  • 2 laurbærblade
  • En knivspids lakridspulver
  • Lidt revet muskatnød
Sådan gør du:

Rørsukker smeltes, du må ikke røre i det.
Tilsæt æbleeddike og 1 dl. vand .
Vend champignonerne i og rør godt rundt.
Lad det simre i 20 minutter, pas på det ikke løber tør for væske.
Tilsæt laurbærblade, lakridspulver, muskatnød og 1 dl. vand.
Lad det simre i 30 minutter og sigtes.
Væsken reduceres til flydende karamel og er klar til brug.
Bruges til at give saucer, gryderetter mm. dybde og smag.
Kan gemmes på køl.
Gem det du har sigtet fra til en svampepesto.

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk