Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Lammeskanke i pæremost med cassoulet af porrer

Det skal du bruge (til 4 personer):
  • 4 lammeskanke
  • Vand og æble/pæremost
  • 150 gram champignon

Cassoulet af porrer:

  • 3 porrer, i tynde skiver
  • 50 g. smør
  • 1 dl. æble-pærermost
  • Salt og peber
Sådan gør du:

Brun lammeskankene af og kom dem i en badepande og dæk bunden med vand og æble/pæremosten.
Krydr skankene med salt og peber og steg dem i ovnen ved 110 grader i ca. 6 timer.
Rist svampene kort på en glohed pande i lidt olie, evt. et fed hvidløg, og læg til skankene de sidste 20 min.

Cassoulet: Smelt smørret, kom porrer i og lad det svitse uden at tage farve.
Tilsæt æble/pæremost og lad det simre lidt.
Smag til med salt og peber.
Til anretning: Dijonsennep og lidt kapers.

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk