Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Tværreb BBQ blomme

Det skal du bruge (til 4 personer):
  • Knap 2 kg. okse- eller kalvetværreb med ben
  • 1 liter æblemost
  • 250 g. champignon
  • Friske urter, du bestemmer
Blommerelish:
  • 250 g. blommer
  • 1 løg, pillet og skåret i tynde både
  • 1 spsk. lakrids
  • 3 spsk. honning
  • ½ spsk. røget paprika
Sådan gør du:

Tværrebet lægges i en bradepande med æblemost og urter og krydres med salt og peber.
Kommes i ovnen ved 100 grader i ca. 4 timer.
Vend kødet løbende igennem de 4 timer.
Rist de halverede champignon i lidt olie på en pande og læg det ned til kødet de sidste 15 min.
Anrettes med blommerelish og enmasse friske urter. Du bestemmer.

Blommerelish: Blommer og løg ristet af, tilsæt de øvrige ingredienser.
Lad det simre lidt ind og server til kødet.

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk