Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Rosa kalvesteg og champignon ketchup

Det skal du bruge (til 4 personer):
  • 300 g. kalveculotte
Champignon ketchup:
  • Olie til stegning
  • 2 rødløg, pilles og skæres i både
  • 2 alm. løg, pilles og skæres i både
  • 2 porrer, vaskes og skæres i ringe
  • 200 g. champignon
  • 2 spsk. honning
  • 1 dl. pæremost
  • ½ dl. eddike
  • 1 kvist rosmarin
  • Salt
  • 3 spsk. god ketchup

Sådan gør du:
Kødet brunes af og sættes i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 20-25 minutter.
Lad stegen lige stå lidt inden du skærer kødet.
Skær på tværs af kødfibrene.

Champignon ketchup: En gryde sættes over, sving rødløg, løg, porrer og champignon i gryden til det bliver blankt, ikke gyldent.
Tilsæt honning, pæremost, eddike og rosmarin samt salt. Tilsæt ketchup og lad det koge ind i 5 minutter og skru ned på mindste varme og lad det stå ca. 15 minutter under låg og simre.
Blend det hele så det får den ønskede konsistens.
Anret med friske krydderurter efter eget valg.

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk