Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Råsyltede danske champignon med havtorn og friske urter

Det skal du bruge (til 4 personer):
  • 100 g. champignon, skylles og skæres i skiver
  • Lidt frisk, høvlet peberrod
  • Lidt blandede friske urter
  • 1 spsk. havtorn
  • 1 håndfuld grønkål, plukket
  • Lidt salt og frisk hvid peber
  • 2 spsk. koldpresset rapsolie
Sådan gør du:

Champignon lægges på et fad, herpå peberrod, blandet friske urter, havtorn og plukket grønkål. Krydr med salt, peber og dryp med rapsolie.
Pynt med friske urter.

Et lækkert supplement til både gryderetter og hapsere!

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk