Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Holms nordfynske håndburger

Det skal du bruge (til 4 personer):
  • 4 burgerboller
  • 1 spsk. rygeost
  • Plukket blancheret grønkål
  • Løgkompot med champignon
  • 4 stegte eller grillede hakkebøffer eller kyllingefileter
  • Løgchips
Løgkompot med champignon:
  • 2 rødløg, pilles og skæres i både
  • 2 alm. løg, pilles og skæres i både
  • 2 porrer, vaskes og skæres i ringe
  • 2 spsk. honning
  • 1 dl. pæremost
  • ½ dl eddike
  • 1 kvist rosmarin
  • Salt
  • Olie til stegning

Sådan gør du:
En gryde sættes over, sving rødløg, løg, porer og champignon i gryden til det bliver blankt ikke gyldent. Tilsæt honning, pæremost, eddike og rosmarin samt salt.
Lad det koge ind i 5 minutter og skru ned på mindste varme og lad det stå ca. 15 minutter under låg og simre.

Løgchips: 1 løg pilles og skæres i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Lægges på en bageplade med bagepapir, og kom bagepapir oven på og igen en bageplade, så de ligger i pres.
Bages i ovnen ved 160 grader i ca. 40 minutter.

Servering - sådan gør du:
Smør bunden med rygeost, kom det plukkede blancheret grønkål på, herpå løgkompot med champignon, stegt/grillet bøf, løgchips og kom låget på burgeren.

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk