Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Simrebov med champignon

Det skal du bruge (til 4 personer):
  • 1 kg. okse- eller kalvebov
  • 1 dl. solbærsaft
  • ½ liter æblemost
  • 500 g. kartofler, skæres i tern
  • 250 g. champignon, renset og skåret i kvarte
  • 2 spsk. sennep
  • 1 håndfuld blandede urter
  • Salt og rosa peber
Sådan gør du:

Boven brunes af, kartofler tilsættes, der krydres med salt og peber og glaseres med æblemost i ovnen ved 100 grader i ca. 4 timer. Rist champignon på en pande, tilsæt sennep og blandede urter, rør det godt igennem og drys med rosapeber inden servering sammen med bov og kartofler.

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk