Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Friske jomfruhummer med champignon og hvidløg

Det skal du bruge (til 2 personer):
  • 200 gram friske jomfruhummer haler
  • 1 stk fed
  • 10 stk små faste champignon
  • Lidt oliven olie
  • Frisk citron
Sådan gør du: 

Rist halerne af på panden med champignon og hvidløg i et par minutter. Tilsæt citronsaft og olivenolie - ristes af i et par minutter til de føles faste - så spiser vi!

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk