Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Tartar af røget laks, champignon Teriyaki, drueagurk og yoghurt

Det skal du bruge (til 2 personer):
  • 1 pakke røget laks i skiver- lille pakke
  • 2 stk drue agurker
  • 1 dl yoghurt fed
  • 100 gram renset champignon i kvarter
  • 1 stk chili- frisk hakket
  • 2 spsk teriyaki
  • 1 bakke blinis
Sådan gør du: 

Laksen skæres i små tern- vendes med chili og fint hakket drue agurker der er vendt i yoghurt
Champignon deles i kvarte- ristes af i teriyako i 30 sekunder.
Sæt laksen på en blinis, der er lunet i tre minutter. På toppen ligger du svampe - bum.

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk