Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Brændte små porrer og grillet champignon

Det skal du bruge (til 2 personer):
  • 10 meget små porrer
  • 10 små champignon der
  • salt og peber
  • friskt dild
  • olivenolie
  • citron
Sådan gør du:

Bund og top af porrer krydres med salt og peber. Grilles sorte og vendes med champignon, der er også er grillet. Det hele blandes. Frisk dild lægges på toppen og saft af citron og olivenolie kommes over.

Serveres med røget champignon-mayo

Det skal du bruge (til 2 personer):
  • 1/2 dl pastauriserede æggeblommer
  • Saft af 1 citron
  • 2 spsk æbleeddike
  • 2 dl rapsolie, koldpresset. ( måske lidt mere- den skal være tyk)- brug den kold røget
  • Salt røget og peber.
  • 1 tsk røget paprika
  • 200 gram champignon- ristes af- tilsæt æblemost- køles af og passeres igennem et sigte
Sådan gør du:

Pasteuriserede æggeblommer, citronsaft og hvidvinseddike piskes sammen i en skål. Tip skrå og pisk imens rapseolie hældes i en tynd stråle. Bliv ved med at piske til en konsistensen er tyk. Smag til med salt, peber og citron, tilsæt nu champignon "paste". 

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk